Camping Le Patisseau ****

Camping le Patisseau

Camping situé à Pornic dans la Loire Atlantique, France.
29 rue du Patisseau 44210 Pornic, Loire Atlantique France
Telephone : 02 40 82 10 39
Homepagina > > Vakantie senior

Senior Aanbiedingen op Camping Patisseau

Speciale aanbieding voor een week huur

Informatie over het aanbod in januari U wilt Pornic en haar omgeving te ontdekken, kamperen Patisseau wacht in juni of september. Wij bieden verhuur cottage en / of stacaravan aan de week in een bosrijke omgeving en rustig Voor alle verhuur van minimum een ​​week, geven wij u een korting .. U wilt langer blijven? Wij bieden een stacaravan Grand Confort voor een korting van een maand van juli tot augustus (informatie op de speciale tarieven vanaf januari )Deze prijs geeft u gratis toegang tot overdekt en verwarmd sauna, jacuzzi en sportveld.

Je houdt van de natuur en de zee en je wilt fietsen tijdens uw verblijf. Geen probleem, het team Patisseau biedt fietsverhuur met gratis levering op uw locatie. Voor verdere informatie Voel je vrij om contact met ons op via e-mail of per telefoon op 02.40.82.10.39.

We zijn altijd blij om uw vragen te beantwoorden. Houdt u van wandelen, kamperen Patisseau is de perfecte plek om je koffers gezet ... Inderdaad, twee wandelpaden te verlaten de camping en anderen om je heen staan ​​te wachten. Vindt u alle informatie aan de receptie van de camping.

Boek een verblijf in onze camping, kunt u profiteren van preferentiële tarieven voor de dag in de spa van Pornic.Tijdens uw verblijf kunt u ook genieten van halfpension op de camping restaurant. Van 20 € per dag voor meer dan 12 jaar en 12 € per dag tot 12 jaar (ontbijt en diner).

Wij bieden ook andere voordelen zoals toegang tot de tv-kamer, een Internet Point in onze was-en ...

Voor meer informatie, gelieve ons te contacteren per telefoon: 02.40.82.10.39 of via contact formulier

U vindt al onze aanbiedingen online te boeken.

Alle Patisseau team zal u graag van harte welkom!

Back to Top

Informatie & Korting

zondag 19 Januari 2020

Opening 2019

Van 6 april tot 22 september

- Naast zaterdag is het mogelijk om op woensdag en zondag aan te komen of te vertekken voor dezelfde prijs !! Dus mogelijkheid om 7 of 10 of 14 dagen te komen (of meer als je wilt natuurlijk (op onze camping plekken kun je iedere dag aankomen)

- Reserveren mogelijik vanaf 2 nachten zelfs begin juli en eind augustus !

- Vragen ? Een offerte ?! Neem contact op via het contact formulier of per telefoon 0033 2 40 82 10 39
De receptie is op van maandag tot en met vrijdag van 9h00 tot 12h30 en van 14h00 tot 17h30

A bientôt au Patisseau !


avis clients - Camping Le Patisseau